Μαρία Μπεκατώρου: Ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΑΝΤ1 [vid]
Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με το κανάλι για του χρόνου
ΣΕΙΡΕΣ

Μαρία Μπεκατώρου: Ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΑΝΤ1 [vid]

Μαρία Μπεκατώρου: Η παρουσιάστρια εν αναμονή της πρεμιέρας του YFSF μίλησε στην εκπομπή Happy Day.

Μαρία Μπεκατώρου: Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή, Happy Day για τις αναβολές της πρεμιέρας του YFSF λόγω κορονοϊού και έκανε αποκαλύψεις.

Ειδικότερα μίλησε για το εάν θα συνεχίσει και του χρόνου στον ANT1.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Χάρηκα πάρα πολύ όταν μου είπαν ότι θα επιστρέψουμε. Όταν μου είπαν ότι θα είναι η All Star εκδοχή, εκεί είναι που δεν το πίστεψα. Χαίρομαι πάρα πολύ. Μέχρι να μπω στο πλατό δεν το είχαμε συνειδητοποιήσει με τις πολλές αναβολές, αλλά όλα καλά. Με έπιασε μια ανησυχία, γιατί εκεί που λες ότι είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις, κάτι γίνεται. Οπότε έχουμε καταλάβει όλοι μας ότι όλα δεν είναι και τόσο μακριά».

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε όμως και για τον Τάκη Ζαχαράτο: «Από τότε που ήμασταν μαζί στο YFSF ζητούσα τη συμβουλή του για τις εμφανίσεις μου. Τον έπαιρνα τηλέφωνο για να τον συμβουλευτώ σε πολλά πράγματα και αποφάσεις στη ζωή μου»

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον, η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει του χρόνου το Still Standing. Δεν το ξέρω, δεν είμαι σίγουρη και γι’ αυτό δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με το κανάλι για του χρόνου. Τα νούμερα τα κοιτάω. Όχι σε βαθμό εμμονής, αλλά τα παρακολουθώ».

Read more