Αγγελική Ηλιάδη: Η επίθεση από παραγωγό – «Με έριξε στο κρεβάτι και τον έγδαρα» [vid]
Συζήτηση για όλα
LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη: Η επίθεση από παραγωγό – «Με έριξε στο κρεβάτι και τον έγδαρα» [vid]

Αγγελική Ηλιάδη: Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης.

Αγγελική Ηλιάδη: Τη δική της εμπειρία σχετικά με σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά της περιέγραψε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» στον Alpha.

Ανάμεσα σε άλλα μ’ιλησε για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό αλλά και τα σχόλια που δέχθηκε πρόσφατα για την εμφάνισή της.

Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε ήταν στην αρχή της καριέρας της όταν είχε υπογράψει σε καινούρια δισκογραφική εταιρεία. Ο παραγωγός της επιτέθηκε σε μια γκαρσονιέρα όπου την οδήγησε για να δουν τάχα, ένα συνθέτη.

«Δυστυχώς είναι εύκολο άνθρωποι που έχουν εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι, το οποίο μπαίνει σε μια δουλειά κι είναι σεμνό» λέγοντας πως είναι πολύ συχνό φαινόμενα. Εκείνη όπως λέει, αντέδρασε πάρα πολύ ωραία καθώς είχε όχι μόνο θάρρος αλλά και θράσος».

«Εγώ αντέδρασα τότε με αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσουμε τραγούδια, με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.
Στη συνέχεια, όπως περιγράφει: «Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη την μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα κι έφυγα».

Την επόμενη ημέρα, πήγε στο διευθυντή «λυσσασμένη» και τα είπε όλα ουρλιάζοντας, ενώ τελικά αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε και δεν ξαναδούλεψε σε αυτόν τον χώρο».

Η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε όμως και στα σχόλια που έκαναν οι followers της κάτω από φωτογραφία που ανέβασε με τον γιατρό της μετά από μια θεραπεία. Είπε χαρακτηριστικά ότι δεν την ενοχλεί να σχολιάζουν αλλά δεν επιτρέπει να γράφουν προσβλητικά σχόλια σε φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Και κατέληξε ότι ο κόσμος την εποχή αυτή είναι πολύ πιεσμένος και μάλλον για αυτό του βγαίνει μια πιο επιθετική διάθεση στα ocila media.

Read more