Παρενόχληση θέατρο: Κατατέθηκε η μήνυση εναντίον του γνωστού σκηνοθέτη – Οι δηλώσεις του δικηγόρου [vid]
Η δικαιοσύνη θα δώσει τη λύση
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρενόχληση θέατρο: Κατατέθηκε η μήνυση εναντίον του γνωστού σκηνοθέτη – Οι δηλώσεις του δικηγόρου [vid]

Παρενόχληση θέατρο: Ο 19χρονος κατέθεσε σήμερα μήνυση εναντίον πασίγνωστου σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση που ισχυρίζεται ότι υπέστη πριν από χρόνια.

Παρενόχληση θέατρο: Ο πληρεξούσιος δικηγόρος βγαίνοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο εντολέας του επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και εντός ολίγων ημερών θα κατονομάσει τον σκηνοθέτη επώνυμα στις εισαγγελικές αρχές.

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του και επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα που έχει υποστεί και αφορούν την προσωπική του ζωή επιθυμεί να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπο και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που έχει υποδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις να κινηθεί αυτεπαγγέλτως οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει όλα τα στοιχεία διάθεσή της για να εκτιμήσει τι προκύπτει για ποια μπορούν να ασκηθούν διώξεις», ανέφερε ο κ. Γιάννης Βλάχος.

Σε κάθε περίπτωση ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε και η δικαιοσύνη πλέον αναλαμβάνει τη διερεύνηση συγκεκριμένων καταγγελιών που με επίσημο τρόπο έφτασαν ενώπιόν της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Σ. μίλησε στην ιστοσελίδα 2020mag.gr για την εμπειρία που είχε στα 19 του, όταν και ήθελε να ασχοληθεί με το θέατρο. Στην καταγγελία που κάνει ο ίδιος διευκρινίζει ότι ούτε τα στοιχεία του αλλά ούτε και αυτά του θύτη του επιθυμεί να δημοσιοποιηθούν, καθώς θα το κάνει ο ίδιος στην Δικαιοσύνη στην οποία θα καταφύγει άμεσα, όπως αναφέρει.

Στη σοκαριστική περιγραφή του, το 2005, αναφέρει ότι βίωσε μία εφιαλτική βραδιά στην οποία, πηγαίνοντας να απαγγείλει τον πρώτο του θεατρικό μονόλογο στο σπίτι ενός «κοινωνικά διακεκριμένου και γνωστού σκηνοθέτη», βρέθηκε να κακοποιείται σεξουαλικά, μέχρι τελικά ο σκηνοθέτης να τον διώξει λέγοντάς του να μάθει τον μονόλογο και να του τον πει την επόμενη φορά.

Read more